HOME


Welkom op de website van theatergezelschap Parels voor de Zwijnen.

Amsterdam is onze stad. Een mooie stad, maar ook een verwaande rotstad. Een stad waar we verschrikkelijk veel van houden. Uit die stad halen we onze verhalen. Universele verhalen die over ons gaan. Verhalen die nu verteld moeten worden. Ook dit seizoen laten we ons inspireren door de stad en de verhalen van haar bewoners. Het zijn de flamboyante en eigenzinnige vrouwen die ons fascineren en aanzetten tot het maken van SWAG True Style Never Gets Old.

SWAG 
True Style Never Gets Old ging in première op 3 april 2016 in VondelCS.

Bekijk de trailer

'Fashion you can buy, but style you possess. It's about self expression and, above all, attitude’ 
IRIS APFEL

Om SWAG te zijn heb je persoonlijkheid nodig. De 94-jarige New Yorkse Iris Apfel. bij een groot publiek bekend door de portretten die fotograaf Ari Seth Cohen van haar maakte, had dat. De vrouwen in SWAG hebben het ook.

SWAG True Style Never Gets Old is een hartverwarmende show vol persoonlijke verhalen over kleding en schoonheidsidealen. Stoere, sexy en eigenzinnige persoonlijkheden tussen de 24 en 80 jaar showen zonder schaamte en met gevoel voor humor hun kleding en daarmee hun ziel. Ontwerpster, model en ballerina Josie, actrice Daphne en stijlicoon Lenny en actrices Saskia en Barbara delen hun tips, geheimen, dromen en tranen over schoonheid, jong zijn en het onvermijdelijke ouder worden. Achter dit ogenschijnlijk oppervlakkige onderwerp blijkt een wereld vol verrassende, grappige, diepzinnige en ontroerende verhalen schuil te gaan. SWAG True style never gets old laat zien hoezeer kleding ons vertelt wie we echt zijn.

RECENSIE VAN SWAG http://www.theaterkrant.nl/recensie/swag-true-style-never-gets-old/

EXTRA! Aansluitend op de voorstelling was te zien (G)Old, van documentairemaker Maaike Holvast. Een drieluik van 3 korte documentaire portretten over stijl en zelfbeeld en de transformatie van uiterlijk en identiteit op latere leeftijd. Omarm je het ouder worden, of doe je er alles aan om het tegen te gaan? Dat is de vraag waar iedere vrouw vroeg of laat mee wordt geconfronteerd. In (G)Old, Age zien we drie verschillende vrouwen, drie uitgesproken stijlen, drie bewogen levens en drie manieren om om te gaan met een ouder wordend lichaam. www.maaikeholvast.com

SWAG gaat in 2017 in reprise. Hou de website in de gaten voor de actuele speelilijst!

 

 
Nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in
om onze nieuwsbrief te ontvangen: