Parels voor de Zwijnen in opdracht

Dat de thema’s van onze voorstellingen en de manier waarop we deze inzichtelijk en invoelbaar maken aanspreken bij het publiek en organisaties blijkt uit de vele uitnodigingen die we na afloop van de voorstellingen hebben gekregen. Zo waren we n.a.v. De Koningin van de Voedselbank regelmatig met de spelers te gast bij bijeenkomsten over de toenemende tweedeling in Pakhuis de Zwijger.

Samen met programmamakers van de Amsterdamse VU organiseerden we i.h.k. van het WeMakeTheCity festival twee keer een ‘kennislunch’ over armoede en overgewicht bij Het Scheepvaartmuseum. Op verzoek van WeMakeTheCity speelden we een een speciale preview van de voorstelling VETARM tijdens 24H Noord Amsterdam.

Op uitnodiging van fonds FNO presenteerden we een speciale pop-up versie van VETARM in hun congres Gezonde Toekomst Dichterbij over hoe bij te dragen aan de gezondheid van kwetsbare groepen.
Voor FNO maakten we ook een mini docuserie VETARM over vier Gewichtige Noordelingen als afsluiting voor hun programma Gezonde Toekomst Dichterbij. We waren met de spelers uit de serie te gast bij de afsluitende webinars rond de resultaten en aanbevelingen van hun Gezonde Toekomst Dichterbij programma.

Ook maakten we in opdracht voor de GGD Amsterdam een interactieve online VETARM workshop tijdens de Inspiratiedag Gezond Gewicht met acteur Rogier Schippers en ervaringsdeskundigen uit de voorstelling VETARM.

Ook met ons samenwerken, een workshop of pop-up boeken? We werken graag met je samen, neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk hier de aflevering over Tineke in de videoserie VETARM die we maakten i.s.m. FNO.