ALGEMENE VOORWAARDEN

Stichting Parels voor de Zwijnen

Coronaprotocol

 1. Parels voor de Zwijnen volgt het RIVM protocol en daarnaast de branchespecifieke protocollen van de VSCD en NAPK. Deze protocollen omtrent gezondheid en hygiëne vormen de basis van de maatregelen bij Parels voor de Zwijnen en worden strikt nageleefd.
 2. Bezoekers en medewerkers worden zowel voorafgaand als tijdens hun bezoek aan een voorstelling nadrukkelijk geïnformeerd en opgeroepen zich aan de richtlijnen te houden.
 3. Vooralsnog zijn wij bij al onze voorstellingen verplicht om het coronatoegangsbewijs volgens de regels van het RIVM en de Rijksoverheid te hanteren. Dit houdt in dat u naast een geldig toegangsbewijs ook moet kunnen aantonen via de coronacheck app, een pdf of papieren uitdraai dat u:
  • volledig gevaccineerd bent of
  • een herstelbewijs heeft of
  • een negatief testbewijs heeft.

  Vanwege de veiligheid van het publiek en de medewerkers kunnen wij u zonder dit coronatoegangsbewijs geen toegang verlenen tot onze voorstellingen. Hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk.

 4. Naast toepassing van dit coronatoegangsbewijs kan het zijn dat we de 1.5 meter afstandsnorm ltevens moeten toepassen. Indien dit van toepassing is, stellen we u hiervan tijdig op de hoogte. Wij placeren u op vaste zitplaatsen. U bent hierbij gehouden aan de instructies van onze medewerkers.
 5. Eveneens volgens het overheidsprotocol en omwille van uw veiligheid ondergaan al onze medewerkers die bij de voorstelling aanwezig zijn periodiek een coronasneltest.
 6. Nog steeds geldt de volgende basisregel: als u naar onze voorstellingen gaat, moet u aangeven dat u geen last heeft van koorts, hoesten, keelpijn of verkoudheidsklachten. Heeft u deze coronagerelateerde klachten dan kunt u helaas niet naar een voorstelling komen, ook niet met een coronatoegangsbewijs. Bij uitzondering is het mogelijk om restitutie van uw kaartje te krijgen of een voucher voor een toekomstige voorstelling.
 7. Parels voor de Zwijnen behoudt zich het recht om een bezoeker de toegang te ontzeggen bij een voorstelling, mochten er ter plaatse corona gerelateerde symptomen optreden.
 8. Het kan voorkomen dat de GGD Parels voor de Zwijnen om persoonsgegevens vraagt in het kader van een contactonderzoek i.v.m. het coronavirus. In het belang van de volksgezondheid zal Parels voor de Zwijnen aan een dergelijk verzoek gehoor geven.
 9. We vragen u om de aanwijzingen en instructies van medewerkers en vrijwilligers van Parels voor de Zwijnen op te volgen.
 10. Mocht i.v.m. coronamaatregelen een voorstelling niet door kunnen gaan, dan proberen we deze te verplaatsen en blijft uw kaartje geldig. Mocht het niet lukken om een vervangende datum te vinden dan nemen wij contact met u op over de mogelijkheid van restitutie of een voucher voor een toekomstige voorstelling.

Algemeen

 1. Het meebrengen en nuttigen van eigen consumpties tijdens onze voorstellingen is niet toegestaan.
 2. Het maken van foto’s (zonder flits) en filmopnamen tijdens de voorstellingen is toegestaan, mits dit alleen voor persoonlijke doeleinden gebruikt zal worden. We waarderen het zeer als u de foto’s met ons deelt via social media.
 3. Het kan voorkomen dat Parels voor de Zwijnen voor promotie- of archiefdoeleinden zelf foto en/of filmbeelden maakt. Als u hier bezwaar tegen heeft, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons.
 4. Parels voor de Zwijnen behoudt zich het recht voor bezoekers die overlast bezorgen van de locatie te verwijderen.
 5. Honden of andere huisdieren zijn tijdens de voorstelling niet toegestaan.

Kaartverkoop

 1. Aan (programma-) aankondigingen, prijsopgaven, aanbiedingen, mededelingen of anderszins verschafte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
 2. Parels voor de Zwijnen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten in brochures, website, sociale media-uitingen of advertenties.
 3. Kaartverkoop vindt uitsluitend plaats via de webwinkel van Parels voor de Zwijnen. Elk E-ticket met QR-code is uniek en kan éénmalig worden gebruikt.
 4. Wilt u met een groep mensen van meer dan 10 personen naar een van onze voorstellingen komen, neem dan alsjeblieft voordat uw tickets koopt contact met ons op via het e-mailadres kaarten@parelsvoordezwijnen.com.
 5. Gekochte toegangskaarten kunnen tot uiterlijk drie dagen voor de geboekte voorstellingsdatum geannuleerd worden met restitutie van het aankoopbedrag door een verzoek hiertoe te mailen naar: kaarten@parelsvoordezwijnen.com. Doet u dit binnen drie dagen van de voorstellingsdatum dan vervalt het recht op restitutie, behoudens bijzondere omstandigheden, dit ter beoordeling van Parels voor de Zwijnen. In dat geval kunt u uw toegangskaart doorgeven aan iemand anders. Kaarten met stadspaskorting kunt u uitsluitend doorgeven aan iemand die in het bezit is van een Stadspas met groene stip.
 6. Na het online afrekenen van uw bestelling, ontvangt u een bevestigingsmail met bijgevoegde E-ticket(s). Deze dient u uit te printen of op uw telefoon mee te nemen.
 7. Neem als u onverhoopt uw tickets niet heeft ontvangen vooraf contact op met Parels voor de Zwijnen of meld het loop ter plekke aan de kassa. Op basis van uw naam en e-mailadres kunnen we u ook inchecken.
 8. De QR-code wordt ter controle gescand bij de ingang van de tent.
 9. Het toegangsbewijs dient (indien van toepassing samen met een kortingspas) altijd te worden getoond bij binnenkomst van de locatie maar kan ook op ieder ander moment door medewerkers van Parels worden opgevraagd.
 10. In geval van verlies of diefstal van het toegangsbewijs, heeft de bezoeker geen recht op vergoeding.
 11. In geval van een annulering bij een afgelaste voorstelling kan iedereen met een toegangsbewijs voor de bewuste voorstelling een andere voorstellingsdatum kiezen. Dit kan alleen in overleg met Parels voor de Zwijnen en op basis van beschikbaarheid. In het geval er geen alternatieve datum meer beschikbaar is, volgt restitutie of kunt u een voucher krijgen voor een toekomstige voorstelling.
 12. Parels voor de Zwijnen rekent geen reserveringskosten.
 13. Eén bestelling kan meerdere E-tickets bevatten.
 14. De gekochte tickets mogen niet doorverkocht worden voor een hogere prijs dan de aankoopwaarde.

Privacy

Lees hier ons privacy beleid.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag, dan kunt u ons mailen op info@parelsvoordezwijnen.com of bellen op 020-6129081.