ALGEMENE VOORWAARDEN

Theatergezelschp Parels voor de Zwijnen

Algemeen

 1. Het meebrengen en nuttigen van eigen consumpties tijdens onze voorstellingen is niet toegestaan.
 2. Het maken van foto’s (zonder flits) en filmopnamen tijdens de voorstellingen is toegestaan, mits dit alleen voor persoonlijke doeleinden gebruikt zal worden. We waarderen het zeer als je de foto’s met ons deelt via social media.
 3. Het kan voorkomen dat Parels voor de Zwijnen voor promotie- of archiefdoeleinden zelf foto en/of filmbeelden maakt. Als je hier bezwaar tegen hebt, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ons.
 4. Parels voor de Zwijnen behoudt zich het recht voor bezoekers die overlast bezorgen van de locatie te verwijderen.
 5. Honden of andere huisdieren zijn tijdens de voorstelling niet toegestaan.

Kaartverkoop

 1. Aan (programma-) aankondigingen, prijsopgaven, aanbiedingen, mededelingen of anderszins verschafte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
 2. Parels voor de Zwijnen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten in brochures, website, sociale media-uitingen of advertenties.
 3. Kaartverkoop vindt uitsluitend plaats via de webwinkel van Parels voor de Zwijnen. Elk E-ticket met QR-code is uniek en kan éénmalig worden gebruikt.
 4. Wil je met een groep mensen van meer dan 10 personen naar een van onze voorstellingen komen, neem dan alsjeblieft voordat je tickets koopt contact met ons op via het e-mailadres kaarten@parelsvoordezwijnen.com.
 5. Gekochte toegangskaarten kunnen tot uiterlijk drie dagen voor de geboekte voorstellingsdatum geannuleerd worden met restitutie van het aankoopbedrag door een verzoek hiertoe te mailen naar: kaarten@parelsvoordezwijnen.com. Doe je dit binnen drie dagen van de voorstellingsdatum dan vervalt het recht op restitutie, behoudens bijzondere omstandigheden, dit ter beoordeling van Parels voor de Zwijnen. In dat geval kun je je toegangskaart doorgeven aan iemand anders. Kaarten met stadspaskorting kun je uitsluitend doorgeven aan iemand die in het bezit is van een Stadspas met groene stip.
 6. Je kunt maximaal drie tickets met stadspaskorting per stadspas met groene stip aanschaffen.
 7. Na het online afrekenen van je bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met bijgevoegde E-ticket(s). Deze dien je uit te printen of op je telefoon mee te nemen.
 8. Neem als je onverhoopt je tickets niet hebt ontvangen vooraf contact op met Parels voor de Zwijnen of meld het ter plekke aan de kassa. Op basis van je naam en e-mailadres kunnen we je ook inchecken.
 9. De QR-code wordt ter controle gescand bij de ingang van de locatie.
 10. Het toegangsbewijs dient (indien van toepassing samen met een kortingspas) altijd te worden getoond bij binnenkomst van de locatie maar kan ook op ieder ander moment door medewerkers van Parels worden opgevraagd.
 11. In geval van verlies of diefstal van het toegangsbewijs, heeft de bezoeker geen recht op vergoeding.
 12. In geval van annulering van een voorstelling door Parels voor de Zwijnen kan iedereen met een toegangsbewijs voor de bewuste voorstelling een andere voorstellingsdatum kiezen. Dit kan alleen na expliciete aankondiging van Parels voor de Zwijnen en op basis van beschikbaarheid. In het geval er geen alternatieve datum meer beschikbaar is, volgt restitutie of kun je een voucher krijgen voor een toekomstige voorstelling.
 13. Parels voor de Zwijnen rekent geen reserveringskosten.
 14. Eén bestelling kan meerdere E-tickets bevatten.
 15. De gekochte tickets mogen niet doorverkocht worden voor een hogere prijs dan de aankoopwaarde.

Coronaprotocol

Indien er bij onze voorstellingen in 2023 nog sprake zal zijn van coronamaatregelen zal Parels voor de Zwijnen wederom het RIVM protocol volgen en daarnaast de branchespecifieke protocollen van de VSCD en NAPK. Deze protocollen omtrent gezondheid en hygiëne vormen de basis van de maatregelen bij Parels voor de Zwijnen en worden strikt nageleefd. Wij zullen dit dan specificeren in een nieuwe versie van onze algemene voorwaarden.

Privacy

Lees hier ons privacy beleid.

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag, dan kun je ons mailen op info@parelsvoordezwijnen.com of bellen op 020-6129081.